Povidon Jod 10%


Përdorimi:

MUND TË MERRET PA RECETË MJEKËSORE

Përdoret si antiseptik dhe dezinfektues për përdorim të jashtëm për lëkurën ose mukozat:

  • para dhe pas operacioneve, biopsive, injeksioneve, marrjes së gjakut ose kateterizimeve, etj.
  • për plagë sipërfaqësore të shkaktuara nga djegie, prerje, gërvishtje, etj
  • trajtimi antiseptik i plageve (psh dekubituset dhe ulcerat varikoze), dermatozat e infektuara, etj.

Veprimi :

Ka spektër të gjerë veprim kundër:

  • baktereve
  • majave/kërpudhave,
  • viruseve
  • sporeve
  • protozoarëve

Cilësia:

Bari është i regjistruar nga Agjencia e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore.

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar