A&A Pharma

A&A Pharma e themeluar në 2012, si një kompani distribucioni i produkteve farmaceutike, por shumë shpejt filloi me prodhimin dhe amballazhimin e produkteve të ndryshme farmaceutike. A&A Pharma ofron për konsumatorët një shërbim të shkëlqyer në tregun Shqiptar dhe Kosovar me një gamë të gjërë produktesh me kualitet të certifikuar sipas rregullave Europiane.

A&A është pjesë e Aquila Group.

 

A&A Pharma ofron për konsumatorët produkte cilësore si: Prodhime Farmaceutike, Sanitare dhe Dezinfektues.

 

më shumë