Acid Borik


Përdorimi

Për dezinfektimin e lëkurës në zonat e irrituara apo të plasaritura. Tretësira mund të përdoret në formën e tamponëve lokal për veprimin dekongjestionant.

Acidi borik mund të përdoret si antibakterial për trajtimin e akneve.

Për përdorim të jashtëm në të rritur dhe fëmijë mbi 3 vjeç

Aplikohet direkt një ose dy herë në ditë në lëkurën e inflamuar, kur lëkura është e plasaritur, e irrituar, në skuqje nga pelenat, e thatë, e gërvishtur, në djegiet e vogla, në djegiet nga dielli, në irritimet nga era ose pickimet nga insektet.

Veprimi

Antiseptik dhe antimykotik i lehtë.

Cilësia:

Produkti përmbush kërkesat për sigurinë dhe ruajtjen e shëndetit publik që përshkruhen në direktivën Europiane për “Pajisjet mjekësore” dhe standardet që kërkohen në legjislacionin Shqiptar

Paketimi:

100 ml, 200 ml, 1000ml

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar