Reparat Vegetable 30 ml


Përdorimi:

Falë përbërjes së pasur natyrale (ekstrakte të bimëve mjekësore) ka efekt freskues dhe qetësues duke ulur skuqjet dhe qetësuar acarimet e natyrave të ndryshme, si:

  • skuqje nga dielli ose llambad UV
  • pas pickimeve të insekteve,
  • skuqje të shkaktuara nga rruajtja ose nga depilimi (vepron edhe në zonat intime)

Tundet para përdorimit.

Veprimi

Echinaceangustifolia-ka veti imunostimuluese, përdoret në profilaksi ndaj infeksioneve bakteriale dhe virale. Calendulofficinalis- ka veti antiseptike, përdoret si antiinflamatore dhe adstringjente, në

çrregullime të vogla të lëkurës. Chamomilla recutita-ka veti antiinflamatore, përdoret në çrregullime të lëkurës. Hamamelis virginiana- ka veti adstringjente, përdoret në çrregullime të ndryshme. Menthol- jep

ndjesinë e freskisë duke larguar dhimbjen. Lavandula angustifolia- sedative, përdoret në çrregullime të ndryshme. Thymus vulgaris- antiseptik, etj

VPaketimi: 30 mL

Prodhuar nga LACOSÈR s.r.l. VENEZIA-ITALY Paketuar nga A & A PHARMA shpk, TIRANË

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar