Moskito


Përdorimi

Moskito ka përbërje natyrale me ekstrakte bimore dhe vajra esenciale. Sprucohet një sasi e vogël:

  • në krahë ose këmbë
  • në trup
  • në ambjent

 Ndryshe nga përbërjet sintetike, ekstraktet bimore dhe vajrat esenciale nuk janë toksike për njerëzit dhe janë të biodegradueshme.

Veprimi

Metabolitët që gjenden në ekstraktet bimore dhe vajrat esenciale kanë veti që ti largojnë mushkonjat dhe insektet e tjera.

 

Paketimi: 50 ml

 

Prodhuar nga LACOSÈR s.r.l. VENEZIA-ITALY. Paketuar nga A & A PHARMA shpk, TIRANË

Shumllojshmëri dhe kualitet i garantuar